Anxietatea este o stare emoțională normală, dar atunci când devine excesivă și interferează cu viața ta de zi cu zi, poate deveni o tulburare. Simptomele anxietății pot include teama, neliniștea, problemele de somn și problemele de concentrare. Fie că suferi de anxietate generalizată, fobie sau atac de panică, poate fi dificil să înțelegi cât de situatia in care te afli.

test online anxietate

Cu ajutorul acestui instrument de evaluare a anxietății, poți afla probabilitatea de a suferi de această tulburare într-un mod simplu și rapid. Instrumentul este ușor de utilizat și oferă rezultate rapide, care te vor ajuta să iti faci o idee despre starea ta emoțională și să iei măsurile necesare pentru a te simți mai bine.

Cum funcționează instrumentul de evaluare a anxietății?


Este simplu! Trebuie doar să răspunzi la o serie de întrebări despre simptomele pe care le experimentezi și instrumentul va calcula probabilitatea de a suferi de anxietate. Rezultatele vor fi afișate într-un format ușor de înțeles, care te va ajuta să înțelegi mai bine starea ta emoțională.

Sănătatea mentală: O prioritate esențială

Este important să înțelegem că sănătatea noastră mentală este la fel de importantă ca și sănătatea fizică. Tulburările de anxietate, depresie și atacurile de panică pot avea un impact puternic asupra calității vieții noastre și pot fi tratate cu succes.

Te încurajăm să citești mai multe despre anxietate, depresie, atacuri de panică, credinta si sănătatea mentală în general, pe blogul nostru. Acolo vei găsi informații utile și sfaturi practice pentru a îmbunătăți sănătatea ta emoțională.

Sfaturi pentru anxietate: https://anxietate.com/category/sfaturi-anxietate/

Dependente: https://anxietate.com/category/dependente/

Credinta: https://anxietate.com/category/credinta/

Diverse articole legate de sanatatea mintala: https://anxietate.com/category/diverse/

Pentru orice fel de intrebari, ne puteti contacta aici: https://anxietate.com/contact/

Test de anxietate

Vă rugăm să răspundeți la fiecare întrebare selectând un număr între 1 și 5, unde 1=Nu,deloc, 2= Putin, 3= Uneori, 4= Adesea și 5= Intotdeauna.

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

DISCLAIMER

Acest instrument de evaluare a anxietății este doar un instrument de indicare, nu un instrument de diagnostic. Rezultatele obținute prin utilizarea acestui instrument nu trebuie interpretate ca un diagnostic medical sau ca un sfat medical. Dacă suspectați că aveți o tulburare de anxietate sau orice altă tulburare de sănătate mintală, vă recomandăm să vă adresați unui medic sau unui terapeut pentru evaluare și tratament adecvat.
Utilizarea acestui instrument este la discreția și răspunderea dumneavoastră și nu putem fi trasi la raspundere pentru orice consecințe sau acțiuni ce decurg din utilizarea acestui instrument.

www.anxietate.com

Mental Health Organization

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *