Partile pozitive si beneiciile anxietatii sunt destul de greu de gasit la prima vedere dar, anxietatea poate avea anumite parti pozitive si mesaje care te avertizeaza ca trebuie sa schimbi anumite lucruri in viata ta.

partile pozitive ale anxietatii

Anxietatea, depresia si atacurile de panica sunt din ce in ce mai prezente in randul tinerilor.

Starile si trairile cu care se confrunta o persoana anxioasa sunt total neplacute dar cu siguranta putem invata ceva din ele si putem avea anumite beneficii de pe urma acestor stari anxioase.

Trebuie sa realizam ca acele stari urate pe care le traim in timpul unui atac de panica sau al unui atac de anxietate nu ne pot omora.

Nu se moare de la anxietate, nu se moare in timpul unui atac de panica. Aceste stari urata vor trece, se pot trata dar important este sa si invatam ceva din ele.

Persoanele anxioase, depresive sunt persoane inteligente, acest lucru fiind demonstrat prin mai multe studii.

Persoanele mai putin inteligente nu se preocupa de prea multe lucruri, nu analizeaza si nu sunt interesati de prea multe lucruri, de aceea anxietatea nu prea apare in randul lor.

beneficiile anxietatii

Un om care a trecut prin stari anxioase, atacuri de panica, depresie, va face mult mai usor fata viitoarelor probleme, va avea mai multa incredere in sine si va reusi sa priveasca mai detasat si lucid anumite situatii care inainte, i se pareau fara iesire.

Anxietatea te poate ajuta sa privesti diferit anumite lucruri, sa apreciezi ceea ce ai, sa nu mai judeci oamenii, te va ajuta sa nu mai fi egoist, sa te gandesti si la nevoile si probleme altora, sa nu mai ignori si sa incerci sa ajuti pe cat poti persoanele de langa tine.

Cu siguranta, anxietatea poate fi un semn de la Dumnezeu, un semn prin care iti transmite ca trebuie sa schimbi anumite lucruri in viata ta, sa renunti la anumite vicii, la excesele de orice fel, sa renunti la mandrie, egosim, rautate si invidie.

Concluzia este simpla:

Anxietatea, atacurile de panica, depresia si toate starile urate vor disparea, mai devreme sau mai tarziu.

Important este sa invatam ceva din Partile Pozitive si Beneficiile Anxietatii, sa schimbam lucrurile daunatoare din viata noastra care au cauzat aceste stari.

Daca nu vom invata nimic si nu vom schimba nimic in stilul nostru de viata, cu siguranta anxietatea, atacurile de panica si depresia ne vor vizita din nou.

Partile Pozitive si Beneficiile Anxietatii

Partile Pozitive si Beneficiile Anxietatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *