Nu incerca sa-L pacalesti pe Dumnezeu, cautandu-L si rungandu-te Lui doar cand ai probleme.

O greseala comuna, pe care majoritatea oamenilor o fac, este sa-L caute pe Dumnezeu cand au nevoie, la greu, iar atunci cand totul le merge bine il uita pe Domnul si nu mai sunt interesati sa-L caute.

Nu incerca sa-L pacalesti pe Dumnezeu

Credem ca il putem pacalii pe Dumnezeu, dar de fapt ne pacalim pe noi insine.

Daca nu il cautam pe Dumnezeu si nu ii multumim in perioadele bune ale vietii, este posibil ca nici EL sa nu ne asculte si sa nu fie langa noi atunci cand ne va fi greu.

Dumnezeu cunoaste viitorul

Dumnezeu cunoaste viitorul, stie ce se va intampla, stie ca, dupa ce te va ajuta in problema pe care o ai si iti vei revenii, il vei “uita” din nou si vei cadea in pacatele si tentatiile acestui pamant.

Cu toate acestea, Domnul ne ajuta si este langa noi, chiar daca stie ca odata ce vom fi bine, incet incet, ne vom indeparta din nou de EL.

Dumnezeu cunoaste viitorul

Cu toate ca Dumnezeu stie viitorul insa, acesta nu obliga pe nimeni la mantuire, nu obliga pe nimeni sa se mantuiasca, sa incerce sa-L cunoasca si sa se apropie de EL.

Domnul ne-a lasat fiecaruia dintre noi liberul arbitru, ne-a invitat pe toti in imparatia Lui, dar nu ne obiga sa mergem langa el, daca noi nu ne dorim asta.

Dumnezeu, ultima solutie

Am cunoscut oameni care nu credeau in Dumnezeu, nu voiau nici macar sa vorbeasca despre acest subiect, fiind mult mai ocupati in a strange averi, a avea cele mai frumoase femei, a se distra si a fi cat mai bine vazuti in societate.

Totusi, nu stim ce ne va aduce ziua de maine si este foarte greu sa cazi de la inaltimea la care crezi ca esti.

Cand prietenii nu te mai ajuta, tu nu mai ai solutii si nu mai vezi nicio cale de scapare, iti calci pe “mandrie” si apelezi la Dumnezeu.

In bunatatea Lui, te poate ajuta si atunci cand tu nu mai poti si nu mai vezi nicio cale de scapare,El poate.

Solutia e la Dumnezeu

Dar, este foarte posibil sa iti spuna “ Nu te cunosc ” , pentru ca, atunci cand ai avut tot ce ti-ai dorit si totul ti-a mers bine, ai crezut ca totul ti se cuvine si ca nu ai nevoie de Dumnezeu, cand de fapt, toate acestea le aveai multumita Lui.

Concluzie:

Incercati sa-l cautati pe Dumnezeu in fiecare zi, daca il vei cauta si ii vei multumii in zilele insorite ale vietii tale si Dumnezeu te va asculta si te va intarii in zilele ploiase si grele ale vietii.
 
Nu incerca sa-L pacalesti pe Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *