O greseala destul de mare pe care multi dintre noi o facem, este sa cautam diagnosticul pe internet pentru problemele noastre

Nu este gresit sa cauti diferite informatii sau sa vorbesti cu oameni care se confrunta sau s-au confruntat cu problema pe care tu o ai.

diagnostic pe internet

Daca tot cauti pe internet, infromatii despre problema cu care te confrunti, incearca sa o faci pe site-uri de incredere, aduna infromatii si discuta cu oameni de specialitate.

Nu crede tot ceea ce vei gasii pe diferite site-uri. Multi oameni isi dau cu parerea aiurea, despre diverite boli sau afectiuni fara sa aiba o pregatire specifica in acest sens sau fara ca macar sa fi trecut prin asa ceva.

Informatii online despre anxietate, atacuri de panica si depresie.

Este foarte important de stiut ca aceste stari se manifesta diferit, de la persoana la persoana.
Daca este prima data cand te confrunti cu stari anxioase, atacuri de panica sau depresie si vei cauta pe internet informatii despre acestea, este foarte posibil sa te “sperii” si sa te descurajezi.

De aceea este foarte important sa vorbesti prima data cu un om specializat care iti poate oferii sfaturi utile in legatura cu aceste stari psihice. In cel mai rau caz, poti vorbii cu oameni care au trecut si au reusit sa depaseasca anxietatea, atacurile de panica si depresia, dar, incearca sa iei doar informatiile constructie.

diagnostic online

Daca cineva s-a confruntat cu aceste stari 2-3 ani, nu inseamna ca si iti cazul tau va fi la fel.

De asemenea, vei gasii pareri pro si contra, oameni care iti vor spune sa faci anumite lucruri, oameni care iti vor spune ca nu e ok sa le faci.

Toate acestea te vor debusola si nu vei intelege mare lucru, foarte posibil te vei descuraja si te vei scunfunda mai tare.

Nu cauta diagnosticul pe internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *